انجمن های گفتگوی p30p30کرسی های آزاد اندیشیکرسی سیاستتحريم امريكا و اروپا عليه ايران / آيا بترسيم ؟
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: تحريم امريكا و اروپا عليه ايران / آيا بترسيم ؟  (دفعات بازدید: 91 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
گرگانی
مدیر کل انجمن

آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 2491

کامپیوتر فقط تجربه است !

ديدن مشخصات WWW آدرس ايميل
« : ژانویه 27, 2012, 02:18:38 pm »

چند وقتيست كه امريكا تحريمهايي را عليه ايران اجرا كرده است . هر چند كه برخي ميگويند كه اين تحريمها از سالهاي دور بر عليه ايران بوده است .
همچنين اروپا نفت ايران را تحريم كرده است .
عده اي نيز بر اين عقيده هستند كه اين تحريما باعث فلج شدن مملكت مي شود و عده اي معتقدند به نفع اين مملكت است .
نظر شما چيست ؟
آيا تحريمها ميتواند تاثيري در وضعيت كشور داشته باشد ؟
واكنش مردم نسبت به اين مسئله چگونه خواهد بود ؟
آيا اين تحريمها واقعا تحريمند ؟ و . . .
خارج شده است

سايت : www.p30p30.com    
وبلاگ : www.Gorgani2010.blogfa.com
ايميل : Gorgani@p30p30.com
مجتبی
مدیر ارشد

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 121

جهان در انتظار ظهور امام مهدی

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #1 : ژانویه 28, 2012, 07:04:51 am »

در  تحریم ها اگر با برنامه ریزی و درایت منابع مان را درست مصرف کنیم مطمئناً باعث شکوفایی اقتصادمان خواهد شد.
 مهترین مشکل ما با افرادی است که توهم پول دارند. این افراد هیچ چیز دیگری به غیر از پول را نمی شناسند. اگر این افراد هم مدیریت شوند یا قانع شوند این مشکل هم حل می شود.
ما در زمان جنگ تحمیلی هم در تحریم بودیم . نترسیدیم، حالا هم نمی ترسیم
خارج شده است

آماده شهادتیم فدائیان حیدریم
گرگانی
مدیر کل انجمن

آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 2491

کامپیوتر فقط تجربه است !

ديدن مشخصات WWW آدرس ايميل
« پاسخ #2 : ژانویه 28, 2012, 10:33:39 pm »

به نظر من بدليل شايعه پذير بودن جو جامعه ما ، و عدم اطمينان كافي به مسئولين ( كه جاي بسي تاسف خوردن دارد ) دشمن به راحتي ميتواند با يك ترفند ساده موج سواري كند .
من فكر ميكنم مشكل خود ما هستيم .
ژاپن با آن وضعيف اسفبار چند ماه پيشش ، به رئيس جمهور خود اعتماد كرد و اكنون چنان ساخت و سازي شده كه انگار نه انگار اتفاقي افتاده است .
حالا شما فرض كنيد كه اين اتفاق خداي ناكرده در ايران مي افتاد !
اولين اتفاقي كه مي افتاد گراني ، تورم ، احتكار و .... مي شد.

البته يك مسئله ديگر هم هست.
در طي 16 سال گذشته ( دوران هاشمي ، خاتمي )  و حتي قبل از آن زمان ميرحسين ، مافياهاي قدرت و ثروت به شدت ملت را چپاول مي كردند.
من هنوز ايستادن در صف هاي تخم مرغ ! را در سرماي زمستان فراموش نكرده ام ! .
همچنين صف مرغ ، صف سيگار كوپني !!! ( البته من فقط ديدم ) ، و ساير صف ها .
كه اثر احتكار عده اي سودجو بود.
خوب اين سودجوها بعدا نام خود را كارگزاران گذاشتند و سرمايه هنگفتي از اين مملكت را براي خود جمع آوري كردند . حالا تصور بكنيد كسي بياد و حسابي حال اين افراد رو بگيره . مطمئنا اونها هم بيكار نميمونن
مگر يادتون رفته اوايلي كه احمدي نژاد رئيس جمهور شده بود وضعيت مسكن چطوري شد ؟ مافياي قند ، شكر ، روغن و ... را كه فراموش نكرده ايد .

به نظرم ثروت طلبي عده اي كه متاسفانه جايگاه اجتماعي هم دارند باعث شده وضع مملكت اينطوري بشه . وگرنه دشمن هيچ غلطي نميتونه بكنه
خارج شده است

سايت : www.p30p30.com    
وبلاگ : www.Gorgani2010.blogfa.com
ايميل : Gorgani@p30p30.com
عقاب مدیریت ایران
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 26

عقاب مدیریتی ایران

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #3 : ژانویه 29, 2012, 09:18:10 am »

این ثروتمندان و باندهای احتکار ؛ خودشان از شبکه های تلوزیونی آنور آب خط می گیرند. قبل هم که تلوزیون نبود رادیو بود. در سبد مصرفی حیاتی مردم چه کالاهایی است؟ ما اکثر کالاهای حیاتی را در داخل کشور داریم.
 ایالات متحده و اتحادیه اروپا هم از همین الان از هم پاشیده اند و ورطه سقوط اقتصادی افتاده اند.
در کشور ایران هم ما مشکل اعتماد و اطمینان را داریم. همدلی و همزبانی نیاز داریم.

خارج شده است

بر راستی تیر نظر کردم و پر خویش بر او دیدم از ماست که برماست
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :